Otrokovice - Oficiální stránky města


Vyhledávání


Město Otrokovice - foto místo s širokou
NABÍDKOU SLUŽEB
Město Otrokovice - foto místo s širokou
NABÍDKOU SLUŽEB
Město Otrokovice - foto místo s širokou
NABÍDKOU SLUŽEB
Město Otrokovice - foto místo s širokou
NABÍDKOU SLUŽEB

Cesta: Titulní stránka


Revitalizaci Štěrkoviště vnímá odborná veřejnost jako významný počin v cestovním ruchu

Mezi sedmnácti nejvýznamnějšími počiny v oblasti cestovního ruchu vzniklými či dokončenými v posledních třech letech figuruje revitalizace Rekreačního areálu Štěrkoviště. Ocenění od Centrály cestovního ruchu Východní Moravy převzal místostarosta Otrokovic Ondřej Wilczynski v rámci konference Cestovní ruch ve Zlínském kraji 2023, která se uskutečnila ve čtvrtek 2. března 2023 v Interhotelu Zlín.
oceneni
 

 
 

Konference se zúčastnilo více než 120 profesionálů, zástupců organizací a médií.  Mezi hlavní hostující řečníky patřili ekonom Petr Zahradník, uznávaná expertka na komunikaci v cestovním ruchu Eva Frindtová a odborník na sběr statistických dat Tomáš Kravka.

Aktivity v oblasti cestovního ruchu pro město zajišťuje Otrokovická BESEDA, proto mezi účastníky konference nechyběl ani její zástupce. „Od renomovaných expertů jsme získali mnoho zajímavých informací a praktických rad, jak po dvouletém útlumu opět přilákat návštěvníky do Otrokovic. Velmi přínosné byly hlavně informace o aktuálních změnách preferencí turistů, o marketingových trendech nebo komunikačních nástrojích a jejich vyhodnocování. Ocenili jsme i panelové diskuse s podnikateli a zástupci veřejné správy. S kolegy, profesionály z oblasti cestovního ruchu ze všech koutů Zlínského kraje, jsme si zase vyměnili cenné zkušenosti, které využijeme v rozvoji turistických aktivit ve městě a jeho okolí,“ zhodnotil přínos konference Zdeněk Čík z Otrokovické BESEDY.

Závěr konference patřil předávání ocenění za období 2019-2022 s mottem „NEJISTÉ SEZÓNĚ NAVZDORY!“. Jde o počiny vzniklé v pandemické době, jež si zasluhují pozornost a uznání, neboť rozšiřují dlouhodobě nabídku cílů cestovního ruchu ve Zlínském kraji. Na seznamu nechyběly Otrokovice díky revitalizaci Rekreační oblasti Štěrkoviště. „Získané ocenění nás velmi těší a jsme rádi, že Štěrkoviště se dostává do hledáčku odborníků na cestovní ruch. Za poslední roky se zde podařilo udělat mnoho práce. Naší největší odměnou je ale spokojenost návštěvníků, kteří zde najdou zábavu i odpočinek. Zvyšující se počty návštěvníků můžou v hlavní sezónu narážet zejména na dopravní kapacity území. Proto apelujeme na širokou veřejnost, aby při návštěvě využívala alternativních způsobů dopravy. Štěrkoviště je dobře dostupné městskou hromadnou dopravou, na kole i pěšky. Pokud je to možné, zvažte i tyto možnosti dopravy. Na Štěrkovišti jste vítáni,“ uzavřel otrokovický místostarosta Ondřej Wilczynski.

 

 

 

 

Další informace:                                              

Lenka Vaculová

tisková mluvčí města Otrokovice

+420 723 606 758, +420 577 680 449

vaculova@muotrokovice.cz

www.otrokovice.cz

 

Odkazy

 
Zveřejnil: Mgr. Lenka Vaculová
Vytvořeno / změněno: 3.3.2023 / 3.3.2023

Líbí se?

 54% |  46%

Obslužné odkazy

 

 

Zobrazit vyhledávací formulář »


 

Nejbližší akce

 

Další akce

 

Kalendář akcí

 

<< Duben 2023 >>

týdenPoÚtStČtSoNe
13. týden272829303112
14. týden3456789
15. týden10111213141516
16. týden17181920212223
17. týden24252627282930
18. týden1234567

Další akce


Anketa

Těšíte se na letošní ročník Otrokovických letních slavností?

Konkrétní náměty a připomínky můžete zasílat na: jirankova@muotrokovice.cz

Celkem hlasovalo: 677


Noviny


 

Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

Zpět na začátek stránky

web & design , redakční systém