Otrokovice - Oficiální stránky města


Vyhledávání


Město Otrokovice - foto místo s širokou
NABÍDKOU SLUŽEB
Město Otrokovice - foto místo s širokou
NABÍDKOU SLUŽEB
Město Otrokovice - foto místo s širokou
NABÍDKOU SLUŽEB
Město Otrokovice - foto místo s širokou
NABÍDKOU SLUŽEB

Cesta: Titulní stránka


Nadměrný náklad přiveze víceúčelový objekt pro dopravní hřiště. Respektujte dopravní značení!

V rámci stavby víceúčelového objektu dětského dopravního hřiště nastoupí v pondělí 10.1. a úterý 11.1. do akce těžká technika. Ta na místo uloží modulární systém, ze kterého je stavba složena. Akce si vyžádá průjezd nadměrného nákladu sídlištěm Trávníky, ulicemi Hlavní a Lidická. V místě průjezdu platí dočasné dopravní značení, zejména zákaz zastavení.
doprava
 

 
 

Vozidla nesmí parkovat jinde než na parkovacích místech. Znemožnily by průjezd nadměrného nákladu. Návoz bude probíhat oba dny vždy od 8 do 16 hod.. V době průjezdu nadměrného nákladu bude provoz v daném úseku regulován strážníky Městské policie Otrokovice.

„Stávající budovy skladu a učebny byly dožité a jejich stavebně technické uspořádání a konstrukční řešení neumožňovalo celoroční provoz. Rekonstrukce budov nebyla reálná s ohledem na jejich stavebně technický stav. Proto bylo přistoupeno k výstavbě nové jednopodlažní budovy, která je zhotovena z modulárního systému. Ten je na místo potřeba dopravit prostřednictvím těžké techniky,“ vysvětlil důvody bourání a výstavby nové budovy Erik Štábl z odboru rozvoje města.

Nového zázemí v areálu dopravního hřiště přinese vyšší standard, zlepší využití a umožní rozšíření aktivit zájmového vzdělávání. Díky nové budově bude moci být zázemí dopravního hřiště využíváno prakticky celoročně.

Dětské dopravní hřiště slouží k dopravní výchově základním školám a přes letní prázdniny je hojně využíváno pro příměstské tábory. Děti si zde mohou procvičit nejen jízdu na kole, ale také dopravní značení, nebo si upevnit znalosti správného chování v provozu na silnicích. „Dětské dopravní hřiště slouží nejen Otrokovicím, ale dojíždí sem i školy z celého Zlínského kraje a široká veřejnost. Jde o investici s mimořádně významným regionálním dopadem,“ uzavřela starostka Hana Večerková.

 
Zveřejnil: Mgr. Lenka Vaculová
Vytvořeno / změněno: 7.1.2022 / 7.1.2022

Líbí se?

 52% |  48%

Obslužné odkazy

 

 

Zobrazit vyhledávací formulář »


 

Nejbližší akce

 

Další akce

 

Kalendář akcí

 

<< Březen 2024 >>

týdenPoÚtStČtSoNe
9. týden26272829123
10. týden45678910
11. týden11121314151617
12. týden18192021222324
13. týden25262728293031
14. týden1234567

Další akce


Anketa

Těšíte se na letošní ročník Otrokovických letních slavností?

Konkrétní náměty a připomínky můžete zasílat na: jirankova@muotrokovice.cz

Celkem hlasovalo: 640


Noviny


 

Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

Zpět na začátek stránky

web & design , redakční systém