Otrokovice - Oficiální stránky města


Vyhledávání


Město Otrokovice - foto místo s širokou
NABÍDKOU SLUŽEB
Město Otrokovice - foto místo s širokou
NABÍDKOU SLUŽEB
Město Otrokovice - foto místo s širokou
NABÍDKOU SLUŽEB
Město Otrokovice - foto místo s širokou
NABÍDKOU SLUŽEB

Cesta: Titulní stránka


Ochrana osobních údajů

 
 
 
Osobními údaji jsou veškeré informace o identifikované nebo identifikovatelné fyzické osobě (dále jen „subjekt údajů“); identifikovatelnou fyzickou osobou je fyzická osoba, kterou lze přímo či nepřímo identifikovat, zejména odkazem na určitý identifikátor, například jméno, identifikační číslo, lokační údaje, síťový identifikátor nebo na jeden či více zvláštních prvků fyzické, fyziologické, genetické, psychické, ekonomické, kulturní nebo společenské identity této fyzické osoby.

Zpracováním je jakákoliv operace nebo soubor operací s osobními údaji nebo soubory osobních údajů, který je prováděn pomocí či bez pomoci automatizovaných postupů, jako je shromáždění, zaznamenání, uspořádání, strukturování, uložení, přizpůsobení nebo pozměnění, vyhledání, nahlédnutí, použití, zpřístupnění přenosem, šíření nebo jakékoliv jiné zpřístupnění, seřazení či zkombinování, omezení, výmaz nebo zničení.

Město Otrokovice jako právnická osoba i jako orgán veřejné moci zpracovává osobní údaje a plní při tom povinnosti správce těchto údajů, případně jejich zpracovatele, jak jsou stanoveny platnými právními předpisy. Jde zejména o zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů a od 25. května 2018 o nařízení Evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679, o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů). Obecné nařízení o ochraně osobních údajů je právním předpisem Evropské unie, který je přímo použitelný ve všech jejích členských státech a vztahuje se na zpracování osobních údajů v souvislosti s činnostmi provozovny správce nebo zpracovatele v EU bez ohledu na to, zda zpracování probíhá v EU či mimo ni. Někdy se obecné nařízení o ochraně osobních údajů označuje zkratkou GDPR z anglického názvu nařízení General Data Protection Regulation.

Kontaktní údaje pověřence pro ochranu osobních údajů:

Adresa: Městský úřad Otrokovice, pověřenec pro ochranu osobních údajů, nám. 3 května 1340, 765 23 Otrokovice
Telefon: 577 680 120 (pouze v pracovní dny, jen v případě přítomnosti pověřence)

Informace města jako správce o zpracování osobních údajů:

Město Otrokovice a jeho orgány provádí na základě právních předpisů velké množství zpracovávání osobních údajů. Pro některá zpracování, převážně v oblasti výkonu samostatné působnosti, je město správcem předmětných osobních údajů. V těchto případech má správce povinnost poskytovat subjektům údajů informace o zpracování osobních údajů.

 

Kontext

Umístění: Složky dokumentů > Ochrana osobních údajů

Zobrazit aktuální dokumenty | archiv dokumentů | dokumenty včetně archivu

Zobrazit vyhledávací formulář »


 

Nejbližší akce

  • Den otevřených dveří
    19.4.2018 13:00 - 19.4.2018 17:00, Městský úřad Otrokovice
    Den otevřených dveří v nově zrekonstruované Obřadní síni
    Typ akce: Ostatní
  • Metodický den pomůcek pro osoby se zrakovým postižením
    19.4.2018 14:00 - 19.4.2018 16:00
    Dne 19. 4. 2018 v době od 14 do 16 hodin

    budou odborní zaměstnanci SONS ČR, z.s., Tyfloservisu Zlín, Tyflopomůcek Olomouc a odborné firmy předvádět jednotlivé druhy speciálních kompenzačních pomůcek pro osoby se zrakovým postižením, na které mají oprávnění klienti nárok se zajištěním příspěvku státu. Zastoupeny budou všechny druhy těchto pomůcek a odborní zaměstnanci a lektoři budou individuálně zajišťovat předvedení těchto pomůcek pro specifické vady očních vad.

    Přijďte za námi seznámit se s novinkami v této oblasti, pomůcky je možno si osobně vyzkoušet a seznámit se s detaily jejich fungování.
    Typ akce: Ostatní
  • Den Země
    22.4.2018 15:00 - 22.4.2018 18:00
    I v letošním roce připravilo DDM Sluníčko Den Země, který se uskuteční v parku před poliklinikou. Akce je určena především pro rodiny s dětmi. Těšit se můžete na přírodovědně zaměřené hry, ale i spoustu dalších atrakcí pro děti i dospělé. Den Země se bude konat v neděli 22. dubna 2018 od 15 do 18 hodin.
    Typ akce: Ostatní
  • Svatovojtěšské odpoledne
    22.4.2018 15:30 - 22.4.2018
    Farní společenství v Otrokovicích zve veřejnost na oslavu patrona místního kostela sv. Vojtěcha v neděli 22.dubna 2018.
    10:30 v kostele sv. Vojtěcha poutní mše svatá
    15:30 v kostele sv. Vojtěcha svátostné požehnání
    16:00 koncert Žesťové harmonie – vstupné dobrovolné
    Po skončení koncertu je možnost posezení v sále pod kostelem s občerstvením – vstup volný.
    Typ akce: Kulturní akce
  • Vize nula
    25.4.2018 16:00 - 25.4.2018
    Každý z občanů města se může zapojit a podílet se na utváření bezpečného prostoru kolem nás. Centrum dopravního výzkumu Brno vypracovalo pro naše město Strategii bezpečnosti silničního provozu města Otrokovice na období 2018 – 2025 (dále Strategie BSP). Zapojte se a přispějte svým názorem k tomuto tématu. Veřejná beseda s názvem Vize nula se uskuteční ve středu 25. dubna od 16 hodin v obřadní síni otrokovické radnice.
    Typ akce: Ostatní
 

Další akce

 

Kalendář akcí

 

<< Duben 2018 >>

PoÚtStČtSoNe
13. týden2627282930311
14. týden2345678
15. týden9101112131415
16. týden16171819202122
17. týden23242526272829
18. týden30123456

Další akce


Anketa

Začnete využívat od 1.1.2018 obchvat Otrokovic až bude bez poplatku?

Konkrétní náměty a připomínky můžete zasílat na: stehlikova@muotrokovice.cz

Celkem hlasovalo: 3432


Městská televize on-line

Přehrávač


Noviny


 

Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

Zpět na začátek stránky

web & design , redakční systém