Otrokovice - Oficiální stránky města


Vyhledávání


Město Otrokovice - foto místo s širokou
NABÍDKOU SLUŽEB
Město Otrokovice - foto místo s širokou
NABÍDKOU SLUŽEB
Město Otrokovice - foto místo s širokou
NABÍDKOU SLUŽEB
Město Otrokovice - foto místo s širokou
NABÍDKOU SLUŽEB

Cesta: Titulní stránka


Město ocenilo nejlepší sportovce

Atletika, veslování a gymnastický aerobik hrají v Otrokovicích prim. Zástupci těchto sportů totiž obsadili první místa pro oceňování nejúspěšnějších sportovců města. Ceny se předávaly jednotlivcům, kolektivům i trenérům. Za celoživotní práci a dlouholetý přínos pro otrokovický sport byl oceněn Vladimír Kristýnek, který se celý život věnoval střelbě z kuše.
sportovci
 

 
 

„Slavnostním večerem ‚O sportovní slávě‘ si připomínáme a oceňujeme úspěchy našich sportovců, kteří nás reprezentují na domácí půdě, za hranicemi města, regionu i republiky. Jsem hrdý, že každoročně máme řadu úspěšných sportovců a není lehké vybírat ty, které oceníme. Slova chvály si zaslouží nejen samotní sportovci také trenéři, kteří mají ve sportu nezastupitelnou roli. Poděkování patří i rodičům za jejich trpělivost, obětavost a pochopení,“ zmínil ve svém úvodním projevu místostarosta Otrokovic Petr Ťopek. Poté již předal slovo známému moderátorovi Stanislavu Bartůškovi. Ten přítomné provedl celým večerem. V pestrém programu vystoupila kapela NO BARRIERS. Atraktivní Aerial Hoop předvedla Sapphira Sky a o rytmické taneční vystoupení se postaral Beat Up Zlín. Každá vyhlašovaná kategorie pak měla jednoho absolutního vítěze, ostatní ocenění byli vyhlášeni bez určení pořadí.

V kategorii trenér byl na prvním místě vyhlášen Aleš Prudký, TJ Jiskra Otrokovice, atletika. Jako nejlepší sportovec dětí a mládeže byla vyhodnocena atletka Adéla Orbesová, TJ Jiskra Otrokovice. Hlavní cenu pro sportovní kolektiv si získali veslaři - družstvo starších žáků, TJ Jiskra Otrokovice. Cenu za celoživotní práci a dlouholetý přínos pro otrokovický sport si odnesl Vladimír Kristýnek, TJ Jiskra Otrokovice, střelba z kuše. Absolutním vítězem vyhlášeným v rámci večera O sportovní slávě byl atlet Lukáš Budík hájící barvy TJ Jiskra Otrokovice, který dominuje ve trojskoku.  

Slavnostní večer je jednou z řady aktivit, kterými město sport a sportovce podporuje. „Naše podpora sportu nezůstává pouze v teoretické rovině. Každoročně schvalujeme dotace, díky kterým v Otrokovicích může působit řada spolků a organizací nabízejících vyžití všem věkovým kategoriím od nejmenších dětí až po zkušené sportovce, veterány. Zejména u mládeže vnímáme takto vynaložené peníze jako jeden z neúčinnějších nástrojů pro prevenci nežádoucích, sociálně patologických jevů, ale i jako prostředek jak i této věkové kategorii ukázat důležitost respektování pravidel, disciplíny i kolektivních vlastností jako je sounáležitost a opora,“ uzavřel místostarosta Petr Ťopek. 

 

Výsledková tabulka v příloze.

 

 

 

Další informace:                                              

Lenka Vaculová

tisková mluvčí města Otrokovice

+420 723 606 758, +420 577 680 449

vaculova@muotrokovice.cz

www.otrokovice.cz

 

 

 
Zveřejnil: Mgr. Lenka Vaculová
Vytvořeno / změněno: 11.3.2024 / 11.3.2024

Líbí se?

 55% |  45%

Obslužné odkazy

 

 

Zobrazit vyhledávací formulář »


 

Nejbližší akce

 

Další akce

 

Kalendář akcí

 

<< Duben 2024 >>

týdenPoÚtStČtSoNe
14. týden1234567
15. týden891011121314
16. týden15161718192021
17. týden22232425262728
18. týden293012345
19. týden6789101112

Další akce


Anketa

Těšíte se na letošní ročník Otrokovických letních slavností?

Konkrétní náměty a připomínky můžete zasílat na: jirankova@muotrokovice.cz

Celkem hlasovalo: 2858


Noviny


 

Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

Zpět na začátek stránky

web & design , redakční systém