Otrokovice - Oficiální stránky města


Vyhledávání


Město Otrokovice - foto místo s širokou
NABÍDKOU SLUŽEB
Město Otrokovice - foto místo s širokou
NABÍDKOU SLUŽEB
Město Otrokovice - foto místo s širokou
NABÍDKOU SLUŽEB
Město Otrokovice - foto místo s širokou
NABÍDKOU SLUŽEB

Cesta: Titulní stránka


Otrokovický gymnastický aerobik sbírá medaile doma i v zahraničí

V mezinárodní konkurenci reprezentantů z 19 zemí bojovala otrokovická děvčata z klubu gymnastického aerobiku BK Otrokovice na závodech Czech Aerobic Open 2023. Barvy Otrokovic současně hájily i na mistrovství ČR. Celkem získaly 10 medailových umístění.
gabk
 

 
 

V rámci MČR v kategorii 6 – 8 let obsadila 2. místo Karolína Doleschalová, následovaná 3. Zuzanou Sedláčkovou. Mezi sestavami trojic se porotě nejvíce líbila Karolína Doleschalová, Zuzana Sedláčková a Srnová Eliška, které brali zlato a současně obsadili 2. místo v mezinárodních závodech Czech Aerobic Open. Stejně tak se mezi pěticemi v rámci MČR stříbrné medaile leskly na krku Emě a Johaně Ambruzové, Karolíně Doleschalové, Zuzaně Sedláčkové a Elišce Srnové a bronzové v mezinárodním srovnání. „Velkou pochvalu za skvělé zvládnutí jejich úplně první sólové sestavy si zaslouží i naše nejmenší holky narozené v roce 2016. Jsou to Lucinka Motýlová, Sofča Barešová, Nicol Pejšová, Justýnka Kraváčková a Olinka Kubová. Krásnou sestavu zacvičila i úplně nejmladší účastnice zavodu naše teprve pětiletá Eliška Vaculová,“ zdůraznila trenérka BK Otrokovice Barbora Karlíková, která založila klub teprve v roce 2018 a díky usilovné práci s dětmi nyní sbírá medaile na všech navštívených závodech.

V silné konkurenci závodnic v kategorii 9-11 let zabodovala Markéta Vaculová, která si domu odvezla bronz. „Svým datem narození patřila mezi úplně nejmladší zástupce této věkové kategorie, protože devět let bude mít až v prosinci. Její umístění pro nás bylo velmi příjemným překvapením,“ komentovala trenérka. Na třetím místě skončila také trojice ve složení Sofie Běhávková, Tereza Dohoráková, Veronika   Klofáčová. V kategorii Dance se podařilo třetí místo vybojovat děvčatům ve složení Sofie Běhávková, Tereza Dohoráková, Veronika Klofáčová, Aneta Matějíčková, Anna Tkadlecová v rámci MČR i Czech Aerobic Open.  

Úspěšnou účast děvčata zaznamenala také v Poháru federací, kdy se v zápolení česko-slovenských závodnic svěřenkyně trenérky Barbory Karlíkové také neztratily a na stupních vítězů stály celkem desetkrát, z toho dvakrát na prvním místě, jednou na druhém a sedmkrát na třetím. Medaile si mezi sebe rozdělily Eliška Srnová,  Karolína Doleschalová, Ema a Johana Ambruzová, Zuzana Sedláčková, Lucie Motýlová, Sofie Běhávková, Sofie Barešová, Nicol Pejšová, Justýna Kraváčková, Tereza Dohoráková, Veronika Klofáčová, Aneta Matějíčková, Anna Tkadlecová. „Ráda bych poděkovala všem rodičům, kteří děti podporují, fanouškům, kteří nás ženou dál a také městu Otrokovice, bez jehož podpory by naše fungování bylo mnohem obtížnější,“ uvedla Barbora Karlíková za celý tým GA BK Otrokovice.   

 

 

 

 

 

Další informace:                                              

Lenka Vaculová

tisková mluvčí města Otrokovice

+420 723 606 758, +420 577 680 449

vaculova@muotrokovice.cz

www.otrokovice.cz

 
Zveřejnil: Mgr. Lenka Vaculová
Vytvořeno / změněno: 7.6.2023 / 7.6.2023

Líbí se?

 54% |  46%

Obslužné odkazy

 

 

Zobrazit vyhledávací formulář »


 

Nejbližší akce

 

Další akce

 

Kalendář akcí

 

<< Duben 2024 >>

týdenPoÚtStČtSoNe
14. týden1234567
15. týden891011121314
16. týden15161718192021
17. týden22232425262728
18. týden293012345
19. týden6789101112

Další akce


Anketa

Těšíte se na letošní ročník Otrokovických letních slavností?

Konkrétní náměty a připomínky můžete zasílat na: jirankova@muotrokovice.cz

Celkem hlasovalo: 2273


Noviny


 

Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

Zpět na začátek stránky

web & design , redakční systém